Engelse clubs reizen af naar Ierland voor ‘internethit-spits’ (+video’s)

Foto: Engelse clubs reizen af naar Ierland voor ‘internethit-spits’ (+video’s)

Christopher Forrester heeft de belangstelling van een aantal Premier League-clubs gewekt. De Ierse vleugelaanvaller, die zijn centen verdient bij St. Patrick’s Athletic, is volgens [i]SkySports[/i] een hit op het internet. Volgens het Engelse medium hebben meerdere Premier League-clubs hun scouts deze week naar Ierland gestuurd om de negentienjarige voetballer te schaduwen.

Forrester werd vorig seizoen uitgeroepen tot de beste jonge speler in de Ierse Premier League in 2011. Hij verkaste niet veel later van zijn jeugdclub Bohemians naar St. Patrick’s, waar hij snel een basisplaats verdiende. De vleugelspeler staat in Ierland bekend om zijn fraaie doelpunten, wat de interesse wekte van enkele Engelse clubs.

Onder andere Wolverhampton Wanderers toonde al interesse in de diensten van Forrester, maar vooralsnog ging een transfer niet door. In augustus zouden Premier League-clubs zich hebben gemeld voor de jongeling. Welke clubs precies, wist [i]SkySports[/i] niet te melden.

[youtube]http://www.youtube.com/v/1ScLap9bSYU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/v/fABoox50irM[/youtube]

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie