“Dit is goed voor het betaald voetbal, sc Heerenveen en de kijker”

Soccernews

Robert Veenstra lijkt geen vuiltje aan de lucht te zien na het meerderheidsbelang dat FOX nam in Eredivisie Media en Marketing CV (EMM). Het bedrijf van mediatycoon Rupert Murdoch krijgt de uitzendrechten vanaf het seizoen 2013-14 in handen en sc Heerenveen-voorzitter Veenstra is daar erg tevreden over.

Dit betekent inderdaad een bijzonder positieve impuls voor het totale Nederlandse voetbal, en dus ook een enorme impuls voor sc Heerenveen“, meldt de bestuurder op de clubsite. “We hebben het financieel nu bijna op orde bij sc Heerenveen, de maatregelen hebben effect.”

“Met deze overeenkomst hebben we de komende dertien jaar een gegarandeerde winstuitkering, die substantieel hoger ligt dan op dit moment. Natuurlijk helpt dat ons enorm en zijn we er blij mee”, aldus de preses, die denkt dat ook de kijker profiteert. “FOX is een gerenommeerde partner met veel ervaring in de sport. Er zal zeker worden ‘doorgeïnvesteerd’ in het kanaal, zowel qua content als kwaliteit.”

“Door de contracten die FOX heeft zal er nog meer voetbalaanbod komen”, voorspelt Veenstra. “Het is een enorme prestatie die we met zijn allen hebben geleverd. De directie van Eredivisie Media & Marketing heeft samen met alle betrokken clubs een prachtig nieuw TV contract gesloten. Nogmaals, goed voor het betaald voetbal, sc Heerenveen en de kijker.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie