Belgisch medium krijgt salarisstrook trainer Jans in handen

Soccernews

Trainer Ron Jans heeft een moeilijke week achter de rug. De oefenmeester van Standard Luik verloor op eigen veld verrassend van Zulte Waregem vorige week, waarna deze week zijn loonstrook plotseling opdook in de Belgische media.

Jans zou een bedrag van 40.000 euro per maand verdienen, zo wist een journalist van [i]Le Soir[/i] te publiceren. Mocht dat bedrag daadwerkelijk waar zijn, dan is de Nederlander de bestbetaalde trainer uit de geschiedenis van Standard Luik. “Mijn eerste loon staat nog niet op mijn rekening. Als journalist zou ik het waarschijnlijk ook hebben gepubliceerd. Maar de informatie komt natuurlijk ergens vandaan”, zei Jans.

“Het lek bewijst dat sommige mensen onrust willen stoken in deze club. Niet naar mijn persoon, wel naar andere mensen in de club. Ik ga geen energie verliezen door te vechten tegen de mensen die onrust willen zaaien. Ik heb het druk genoeg met mijn eigen werk. Van gefundeerde kritiek kan ik altijd iets opsteken. Maar dat mijn loon wordt afgedrukt in de krant? Daar kan ik niets mee.”

Jans en Standard Luik kunnen de teleurstellende start van de competitie vrijdag alweer wat omdraaien. [i]Les Rouches[/i] spelen dan een uitduel met Lierse SK.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie