Zomer: “Als je naar de Oostbloklanden moet, heb je het vrijwel altijd lastig”

Soccernews

Ramon Zomer verwacht dat Rapid Boekarest in de derde voorronde van de Europa League de tegenstander zal zijn van sc Heerenveen. De verdediger denkt niet dat het makkelijk zal worden voor de Friezen tegen de Roemenen.

“Als je naar de Oostbloklanden moet, heb je het vrijwel altijd lastig. Je hebt daar hardwerkende ploegen, meestal spelend in een 4-4-2 systeem en ze hebben dus fanatiek publiek”, liet Zomer weten op de officiële website van de club. Veel meer weet de mandekker echter niet over de mogelijke tegenstander uit Boekarest, zelfs met namen komt hij niet ver. “Ik heb van tevoren ook niet gekeken welke ploegen we konden treffen.”

“Het heeft geen zin om een voorkeur te hebben voor een team, want je hebt toch geen invloed op de loting.” Toch spreekt Zomer de voorkeur uit over MyPa, maar aangezien de eerste wedstrijd met 3-1 verloren ging acht hij die kans klein. “Ik ken daar wel een aantal mensen, dus ik zou dat persoonlijk wel leuk vinden. Maar ik verwacht het niet. Ik denk dus dat het Rapid wordt. Dat kan lastig worden.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie