'Carroll start voor Oxlade-Chamberlain bij Engeland'

'Carroll start voor Oxlade-Chamberlain bij Engeland'
15 Juni 2012 13:00
© ProShots

Andy Carroll lijkt vrijdag een basisplaats te krijgen van trainer Roy Hodgson voor de wedstrijd tegen Zweden. Carroll zal Danny Welbeck ondersteunen in de aanval, zo meldt Sky Sports. De basisplaats van de Liverpool-spits gaat ten koste van Alex Oxlade-Chamberlain, die tegen Frankrijk nog aan de aftrap stond.

Ashley Young speelt hierdoor tegen de Zweden aan de linkerkant, verder zal de opstelling hetzelfde zijn als tijdens de wedstrijd tegen Frankrijk. Hodgson kan nog niet beschikken over Wayne Rooney. De spits van Manchester United zit zijn laatste wedstrijd schorsing uit na zijn rode kaart in de laatste kwalificatiewedstrijd.

Hodgson had nog een opvallende opmerking over tegenstander Zweden. "Zweden besteedt veel tijd aan het kijken naar de Premier League en krijgen hierdoor extra motivatie om ons te verslaan. Ze willen graag laten zien dat deze goedbetaalde supersterren niet beter zijn dan zij."

Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

2 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.  • Nos1975 +322 15 Jun 2012 om 17:37 Rang: Vedette
    Ik zou Ox toch opstellen, speelde goed tegen de Fransen, Caroll blijft een clown in mijn ogen.
  • Ninis +154 15 Jun 2012 om 17:48 Rang: Wereldspeler
    Ik zou Ox ook spelen. Achter de spits dan en Young gewoon op de flank waar hij hoort.