Ajax-selectie moet voor het EK rond zijn

Soccernews

Frank de Boer wil zijn selectie voor het komende seizoen voor het komende Europees kampioenschap rond hebben. Na het behalen van het kampioenschap woensdagavond blikte de Boer alvast even vooruit op wat komen gaat.

“Jan Vertonghen vertrekt normaal gesproken en hetzelfde geldt voor Gregory van der Wiel denk ik”, zo begint de Ajax-trainer tegen het [i]ANP[/i]. “Dat weet je bij een club als Ajax. Nu moeten er weer andere jongens opstaan. Spelers als Vertonghen en Van der Wiel vervang je niet zomaar. Daarbij moeten we het volgend seizoen ook zonder de ervaring van André Ooijer stellen. Toch is het de bedoeling dat we nog sterker worden.” Vrezen voor een vertrek van Christian Eriksen hoeft de Ajax-trainer niet. De Deen liet na afloop van de wedstrijd tegen VVV-Venlo weten voor 100% zeker bij Ajax te blijven.

De oud-voetballer wil zijn nieuwe selectie zo snel mogelijk rond hebben, het liefst al voor het naderende EK. NEC-middenvelder Lasse Schöne werd al transfervrij vastgelegd, maar daar zal het niet bij blijven. De Amsterdammers hebben verregaande interesse in Niklas Moisander van AZ en hebben ook nog altijd Luciano Narsingh op het lijstje staan. Verder duikt ook de naam van Eljero Elia op als eventuele versterking.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie