Supporters De Graafschap leggen grasveld aan naast stadion

Soccernews

Bezoekers van de wedstrijd De Graafschap – FC Utrecht donderdagavond, zullen mogelijk gek opkijken bij aankomst van stadion De Vijverberg. Supporters van de [i]Superboeren[/i] legden woensdagnacht namelijk op het parkeerterrein van de voetbalclub een grasveld aan.

De fans komen met de aanleg van het grasveld in opstand tegen de plannen van de clubleiding. Die wil mogelijk een kunstgrasmat plaatsen in het stadion. De club heeft namelijk al lange tijd problemen met de staat van het veld en de strenge eisen voor veldverwarming. Kunstgras zien de supporters niet zitten. “Ook al speelt heel Nederland op rubber, de [i]Superboeren [/i]horen in de blubber”, is te lezen op een spandoek.

“Dit is een actie die past bij onze club”, reageert algemeen directeur Henk Bloemers op het digitale thuis van De Graafschap. “Op deze ludieke manier je mening geven is origineel. We hebben reeds eerder gezegd dat we alle mogelijkheden aan het bekijken zijn. Daar verandert door deze actie niets in. Ik heb vanmorgen met de jongens van de Brigata (de supportersvereniging, red.) een bak koffie gedronken en gepraat over de wedstrijd van vanavond tegen FC Utrecht. Daar draait het nu even om.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie