Trainer Janssen definitief opvolger Heesen bij FC Oss

Trainer Janssen definitief opvolger Heesen bij FC Oss
28 Februari 2012 12:30
© ProShots

Anton Janssen is volgend seizoen de trainer van FC Oss. De oefenmeester tekende een contract voor twee jaar, dat komende zomer ingaat. Dat meldt de Brabantse club dinsdag op de eigen website. De huidige oefenmeester, Dirk Heesen, zal zijn contract niet verlengen.

"Anton zijn trainersloopbaan ontwikkelt zich voorspoedig. Middels de weg van geleidelijke opbouw als jeugdtrainer van NEC, via de beloften van PSV, waarmee hij landskampioen werd en de beker won, naar het hoofdtrainerschap bij hoofdklasser Gemert. Wij hebben met hem de juiste trainer/coach voor de jonge en talentvolle spelersgroep van FC Oss gevonden", zei directievoorzitter Bert Zwanenburg.

"Ook past deze aanstelling binnen het beleid van FC Oss, waarin onder meer gekozen wordt de bestaande samenwerking met N.E.C. verder vorm te geven. Met Anton Janssen haalt FC Oss een trainer binnen die kennis en ervaring heeft met presteren en ontwikkelen van spelers en met de organisatie van NEC", aldus Zwanenburg.

Janssen zelf kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging. "FC Oss biedt mij de kans voor het eerst hoofdtrainer te worden in het betaalde voetbal. Voor mij een logische stap in mijn ontwikkeling als trainer en we gaan straks met veel plezier aan de slag om FC Oss te laten groeien", aldus Janssen.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

0 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.Meer over