Fans Celtic genieten van slechte situatie rivaal Glasgow Rangers

Fans Celtic genieten van slechte situatie rivaal Glasgow Rangers
19 Februari 2012 19:21
© ProShots

Celtic won zondag met eenvoudige cijfers op bezoek bij Hibernian. De supporters van de Schotse koploper hadden naast aandacht voor hun club ook aandacht voor de benarde financiële situatie van aartsrivaal Glasgow Rangers.

Volgens diverse personen in het Schotse voetbal zou het niet goed zijn voor Celtic als Glasgow Rangers daadwerkelijk ten onder gaat. Echter lijken de supporters van The Bhoys juist te genieten van de financiële malaise Glasgow, dat vanwege de financiële problemen tien punten in mindering kreeg. Op de tribune van Easter Road, het stadion van Hibernian, schonk de Celtic-aanhang met wat spandoeken aandacht aan Glasgow.

Het kampioenschap lijkt overigens nagenoeg zeker voor Celtic. Door de 0-5 overwinning bij Hibernian en het 0-1 verlies van Glasgow tegen Kilmarock, plus de tien punten in mindering, is het verschil op de ranglijst nu zeventien punten.

Klik hier voor foto's

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

4 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • Legioen Nr.12 0 19 Feb 2012 om 20:06 Rang: Steward
  Zou toch echt zonde zijn als het doek zou vallen voor Glasgow.
 • AJACIEDFOREVER +245 20 Feb 2012 om 08:58 Rang: Utopisch
  Zou toch echt zonde zijn als het doek zou vallen voor Glasgow.


  Denk niet dat ze dat laten gebeuren.Zullen toch wel wat vermogende Rangers-supporters opstaan dan.
 • Sjoerdy +464 20 Feb 2012 om 09:02 Rang: Goddelijk
  Zou toch echt zonde zijn als het doek zou vallen voor Glasgow.Denk niet dat ze dat laten gebeuren.Zullen toch wel wat vermogende Rangers-supporters opstaan dan.

  idd dit soort clubs, instituten eigenlijk, zullen niet verloren raken.
  Dat kan simpelweg niet, er is ook geen 1 schuldeiser die het failliet aan durft te vragen. Dit is natuurlijk wel de overheid (als grote schuldeiser als de claim rechtsgeldig is) maar dan nog. Zoals AJACIEDFOREVER er zullen wel wat rijke Rangers mannen opstaan!

Meer over