Trainer Boekarest over duel met Twente: “Moeten uitgaan van eigen kracht”

Soccernews

Ilie Stan, trainer van Steaua Boekarest, is van mening dat zijn ploeg van haar eigen kracht moet uitgaan tijdens de wedstrijd tegen FC Twente. De Tukkers zijn de opponent van de club uit Roemenië in de eerste ronde van de knock-outfase van de Europa League. Donderdagavond wacht de heenwedstrijd in Boekarest.

“We moeten het niet te veel hebben over hun sterke punten en mindere punten, want uiteindelijk hangt het toch af van mijn spelers”, vertelde Stan op de website van de [i]UEFA[/i] over FC Twente. “Natuurlijk hebben we ons huiswerk over hen gedaan. Maar de confrontatie zal beslist worden door de intelligentie van de spelers en de manier waarop zij hun taken invullen.”

De finale van de Europa League wordt dit jaar in Boekarest georganiseerd. Als de ploeg van Stan de eindstrijd weet te halen, speelt het die dus op eigen veld. “Laten we het nog even niet hebben over de finale. We moeten stapsgewijs handelen. Ik beschouw daarom de wedstrijd tegen Twente als cruciaal”, aldus Stan.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie