Ramsteijn zet handtekening onder nieuw contract bij Feyenoord

Soccernews

Feyenoord-verdediger Kaj Ramsteijn (foto) heeft dinsdag een handtekening onder zijn nieuwe contract gezet. Dit contract bindt de mandekker tot medio 2014 aan de Stadionclub. Op dit moment is Ramsteijn aan het revalideren van een kniekwetsuur. Deze liep hij op eerder dit seizoen tijdens het duel met AZ (2-1).

“Destijds spookte even door mijn hoofd: Hoe gaat het nu verder”, vroeg de linkervleugelverdediger zich openlijk af op het digitale huis van de club. “Mijn contract zou komende zomer aflopen. Gelukkig hoorde ik al snel dat Feyenoord ondanks de blessure graag verder met me wilde. Dat gaf rust tijdens mijn revalidatie. Ik herstel goed, lig op schema. Ik richt me op begin volgend seizoen. Dan wil ik weer volledig aansluiten.”

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, is blij dat er een nieuw contract is. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat Kaj op niveau zal terugkeren. Door de blessure is zijn ontwikkeling even stil komen te staan. Kaj is een fantastische jongen die hard werkt aan zijn herstel. Hij is een echte Feyenoorder die we graag bij de club willen houden. Samen gaan we werken aan een mooie toekomst”, aldus de beleidsbepaler.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie