Weet u zeker dat u deze reactie wilt verwijderen? Annuleer

'Wolfsburg denkt aan Biglia'

'Wolfsburg denkt aan Biglia'
22 Juni 2011 om 14:11 - Lucas Biglia (foto, rechts) heeft de interesse gewekt van VfL Wolfsburg. De Argentijnse smaakmaker van RSC Anderlecht tekende begin juni bij tot 2015, maar dat schrikt de Duitse club niet af.

De Argentijns international verlengde zijn contract bij Anderlecht en vertrok daarna naar de Copa América. De kans dat Biglia in juli een basisplaats krijgt is groot. Wolfsburg merkte de sterke prestaties van de creatieve middenvelder op en toont volgens de Duitse pers flinke belangstelling in de spelmaker, die zich na het Zuid-Amerikaans landenkampioenschap laat opereren aan de schouder.

Anderlecht en Wolfsburg deden eerder dit jaar al zaken. Die Wölfe namen in januari Jan Polák over. De Tsjechische middenvelder mocht Paars-Wit verlaten. Voor Biglia liggen de kaarten anders. Anderlecht rekent op de Argentijnse draaischijf en Romelu Lukaku om volgend seizoen de kar te trekken. Biglia mag alleen weg als een club met een grote geldzak op de proppen komt.Gerucht Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn.
SoccerNews.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.

Reageer nu!

Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan.

4 reacties

22 Jun 2011 om 14:32
Ik denk wel dat hij beter kan dan Anderlecht en dat hij goed genoeg is voor dit Wolfsburg wat ik ook niet veel vind voorstellen.
Word hij de opvolger van Diego, die mag toch vertrekken?
22 Jun 2011 om 14:56

Ik denk wel dat hij beter kan dan Anderlecht en dat hij goed genoeg is voor dit Wolfsburg wat ik ook niet veel vind voorstellen...


Denk het ook.