Moens: “Ik doe hetzelfde als David Beckham”

Soccernews

Sparta Rotterdam legde deze week doelman Oscar Moens vast voor de rest van het seizoen. De 37-jarige doelman moet er voor zorgen dat Sparta minder doelpunten om de oren krijgt. Hij staat nog onder contract bij het Amerikaanse Dayton Dutch Lions, maar omdat de competitie daar nu stil ligt kan hij tijdelijk naar Sparta.

“Tja, zo gaat dat in Amerika. De competitie was twee maanden geleden al afgelopen en begint pas weer in maart. Dan gaan ze daar waarschijnlijk allemaal basketballen of zo. Ik heb bij Sparta getekend tot het einde van het seizoen. Ik doe als het ware hetzelfde als David Beckham”, vertelde Moens in [i]Voetbal International[/i]. De 35-jarige Beckham staat onder contract bij Los Angeles Galaxy en liet zich twee keer verhuren aan AC Milan toen de competitie in Amerika stil lag.

Moens is blij dat hij nu in Nederland kan keepen. “Voor mij is dit geweldig. Sparta is een mooie club. Eerlijk gezegd had ik niet meer gedacht ooit nog in Nederland te keepen. Maar in het voetbal weet je het nooit”, aldus de oud-doelman van Excelsior, AZ, Go Ahead Eagles, RBC Roosendaal, Genoa, Willem II en PSV. Sparta had behoefte aan een nieuwe doelman omdat Aleksander Seliga geblesseerd is en over de van FC Utrecht gehuurde André Krul is Sparta-trainer Jan Everse niet helemaal te spreken.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie