Moens: "Ik doe hetzelfde als David Beckham"

Moens:
04 December 2010 15:39
© ProShots

Sparta Rotterdam legde deze week doelman Oscar Moens vast voor de rest van het seizoen. De 37-jarige doelman moet er voor zorgen dat Sparta minder doelpunten om de oren krijgt. Hij staat nog onder contract bij het Amerikaanse Dayton Dutch Lions, maar omdat de competitie daar nu stil ligt kan hij tijdelijk naar Sparta.

"Tja, zo gaat dat in Amerika. De competitie was twee maanden geleden al afgelopen en begint pas weer in maart. Dan gaan ze daar waarschijnlijk allemaal basketballen of zo. Ik heb bij Sparta getekend tot het einde van het seizoen. Ik doe als het ware hetzelfde als David Beckham", vertelde Moens in Voetbal International. De 35-jarige Beckham staat onder contract bij Los Angeles Galaxy en liet zich twee keer verhuren aan AC Milan toen de competitie in Amerika stil lag.

Moens is blij dat hij nu in Nederland kan keepen. "Voor mij is dit geweldig. Sparta is een mooie club. Eerlijk gezegd had ik niet meer gedacht ooit nog in Nederland te keepen. Maar in het voetbal weet je het nooit", aldus de oud-doelman van Excelsior, AZ, Go Ahead Eagles, RBC Roosendaal, Genoa, Willem II en PSV. Sparta had behoefte aan een nieuwe doelman omdat Aleksander Seliga geblesseerd is en over de van FC Utrecht gehuurde André Krul is Sparta-trainer Jan Everse niet helemaal te spreken.

Meer foto's

Wilt u deze reactie verwijderen?

Reageren

5 reacties
Log hieronder in om te kunnen reageren of maak gratis een account aan. • the omen -11 04 Dec 2010 om 16:14 Rang: Wereldspeler
  Ik doe het zelfde als Maradona en Pele. Ik ben ook gestopt met voetballen.
 • SK91 +2 04 Dec 2010 om 16:52 Rang: Aanvoerder
  Ik doe het zelfde als Gio ik stop met voetballen en kom nu terug
 • PhuFkY 0 04 Dec 2010 om 16:54 Rang: Aankomend talent
  Ik doe hetzelfde als Elia ik speel nog voetbal en ben een linksbuiten.
 • frits 0 04 Dec 2010 om 17:08 Rang: Supporter
  ik doe hetzelfde als mido eet patat en zit op de bank
 • SK91 +2 04 Dec 2010 om 17:14 Rang: Aanvoerder
  ik doe hetzelfde als mido eet patat en zit op de bank

  Haha En ik doe het zelfde als Jol ik haal met FOotball Manager allemaal 30+'ers die met hun gewicht boven de 85 zitten