Voetbal vandaag (19 maart 2024)

Voetbal vandaag

Alle voetbalwedstrijden van vandaag

Deze Voetbal Vandaag pagina biedt een overzicht van alle officiële voetbalwedstrijden die vandaag (19 maart 2024) op het programma staan. Op deze pagina zie je exact hoe laat jouw favoriete club begint. Ook kan je hier terecht voor alle starttijden en zelfs live tussenstanden en uitslagen van alle (inter)nationale topcompetities.

Voetbal is namelijk de sport die nooit slaapt. Overal ter wereld staan er altijd wel ergens voetbalwedstrijden op het programma. Of het nu in de lokale competitie is, de grote Europese toernooien of internationale topwedstrijden, ook vandaag staat er voetbal op het programma.

Waar zijn de live-wedstrijden te zien?

De televisierechten van de nationale voetbalcompetities en bekertoernooien liggen in het seizoen 2022-2023 bij drie verschillende aanbieders: ESPN, Ziggo Sport en Viaplay. Hieronder vind je een overzicht. Let op: voor sommige zenders heb je een abonnement nodig..

AanbiederCompetitie
NPO🇪🇺 EK 2024
ESPN🇳🇱 Eredivisie
🇳🇱 Keuken Kampioen Divisie
🇳🇱 TOTO KNVB Beker
🇳🇱 Vrouwen Eredivisie
🇺🇸 Major League Soccer (Verenigde Staten)
RTL7🇪🇺 UEFA Europa League
🇪🇺 UEFA Champions League
SBS6/Veronica🇪🇺 UEFA Conference League
Viaplay🇬🇧 Premier League (Engeland)
🇩🇪 Bundesliga (Duitsland)
Ziggo Sport🇪🇸 Primera Dívisión (Spanje)
🇮🇹 Serie A (Italië)
🇫🇷 Ligue 1 (Frankrijk)
🇧🇪 Jupiler Pro League (België)
🇵🇹 Primeira Liga (Portugal)
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Premiership (Schotland)
🇹🇷 Süper Lig (Turkije)
🇪🇸 Copa del Rey (Spanje)
🇬🇧 Carabao Cup (Engeland)
🇧🇪 Croky Cup (België)
🇪🇺 UEFA Conference League
🇪🇺 UEFA Europa League
🇪🇺 UEFA Champions League

Alle benodigde voetbalstatistieken bij de hand

Het volgen van de voetbalwedstrijden die vandaag gespeeld worden is natuurlijk leuk, maar wist je dat je veel meer kan zien dan dit? Deze interactieve pagina biedt niet alleen de mogelijkheid om de live tussenstanden te tonen, maar ook meer inhoudelijke statistieken over de wedstrijden.

  • Opstellingen: Krijg een gedetailleerd overzicht van de opstellingen, waardoor je inzicht krijgt in de tactische keuzes van beide teams. Dit cruciale element bepaalt vaak het verloop van de wedstrijd.
  • Head-to-head statistieken: Bekijk de onderlinge geschiedenis tussen de teams met H2H-statistieken. Zie welk team historisch gezien de overhand heeft, wat ook van groot belang kan zijn voor het voorspellen van de wedstrijdresultaten.
  • Live gebeurtenissen: Mis geen moment van actie met real-time updates over goals, kaarten, wissels en andere cruciale gebeurtenissen tijdens de wedstrijd. 
  • Live commentaar: Lukt het je niet om de wedstrijd live te kijken op tv of bij een online bookmaker? Blijf alsnog op de hoogte met de handige live commentaarfunctie.
  • Wedstrijdstatistieken: Bekijk gedetailleerde wedstrijdstatistieken, waaronder balbezit, schoten op doel, voorzetten, corners, buitenspel, doelpunten, kaarten, assists en overtredingen. Je krijgt op deze manier een goede indicatie van het krachtsverschil tussen beide teams.

Waar zijn de Europese clubcompetities te zien?

De live-wedstrijden uit de Champions League liggen tot en met het seizoen 2026-2027 bij Ziggo Sport. Het huidige Champions League-contract loopt door tot medio 2024, maar de sportzender heeft de rechten voor de drie daaropvolgende seizoenen eveneens bemachtigd. Ook zijn er de komende jaren wedstrijden uit het miljoenenbal te zien op RTL 7.

Ziggo Sport heeft voor de periode 2024-2027 ook de rechten voor de Europa League en de Conference League aangekocht. Tot en met het seizoen 2023-2024 liggen deze rechten bij ESPN en Talpa.

Bekijk wedstrijden gratis bij online bookmakers

Wil je niet alleen genieten van de spanning van voetbalwedstrijden, maar ook je geluk beproeven? Ontdek het uitgebreide bookmaker aanbod om voetbalweddenschappen te plaatsen op de live-wedstrijden die vandaag op het programma staan. Kijk de voetbalwedstrijden live bij de bookmaker, volg de updates en waag een gokje met het spannende bookmaker aanbod. Bekijk eens deze legale online bookmakers:

Voetbal op tv vandaag

Naast het volgen van de wedstrijden van vandaag, is het natuurlijk ook leuk om de voetbal praatprogramma’s te volgen. In onderstaand schema vind je een overzicht van tv-programma’s aan die (mogelijk) uitgezonden worden deze week. Let op: de programmering kan afwijken van de aangegeven tijdstippen en/of zenders, met name buiten het voetbalseizoen om.

DagTijdProgrammaZender
Maandag19:00 uurVoetbalpraatESPN 1
20:30 uurVeronica OffsideVeronica
20:30 uurRondoZiggo Sport
21:30 uurVandaag InsideSBS 6
Dinsdag21:30 uurVandaag InsideSBS 6
Woensdag21:30 uurVandaag InsideSBS 6
22:00 uurVoetbalpraatESPN 1
Donderdag21:30 uurVandaag InsideSBS 6
22:00 uurVoetbalpraatESPN 1
Vrijdag19:30 uurEredivisie op VrijdagESPN 2
19:30 uurVoetbal op Vrijdag: SchakelprogrammaESPN 1
21:30 uurVandaag InsideSBS 6
23:15 uurNOS Studio Sport EredivisieNPO 1
Zaterdag18:30 uurDe EretribuneESPN 1
22:30 uurNOS Studio Sport EredivisieNPO 1
Zondag10:00 uurGoedemorgen EredivisieESPN 1
11:45 uurEredivisie op ZondagESPN 2
17:00 uurDe VoetbalkantineESPN 1
18:55 uurDit was het WeekendESPN 2
19:00 uurNOS Studio Sport EredivisieNPO 1
22:20 uurStudio VoetbalNPO 1

Waar is het Nederlands elftal te zien?

De rechten van het Nederlands elftal liggen bij de NOS. Alle wedstrijden worden op de publieke omroep uitgezonden. Ook de grote eindrondes zoals het EK 2024 in Duitsland zijn te volgen via NPO1, 2 of 3. Ben je onverhoopt niet in de buurt van een televisie? Dan kan je de wedstrijden ook makkelijk via de NOS app of via de site volgen! Bekijk hier de huidige livestreams van de NOS.

Bekijk expert voorspellingen

Onze experts schrijven gedetailleerde voorspellingen op spannende voetbalwedstrijden. Til jouw voetbalweddenschappen naar een hoger niveau met deskundige voorspellingen. Profiteer van doordachte analyses en inzichten die je kunnen helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen voor je weddenschappen. Of je nu nieuw bent in de wereld van sportweddenschappen of een doorgewinterde gokker bent, deze voetbalvoorspellingen bieden een waardevolle bron van informatie. Ontdek de strategische benadering van wedden op voetbal en vergroot je plezier en succes met elke weddenschap die je plaatst.

Veelgestelde vragen

Wie speelt vandaag voetbal?

Voor actuele informatie over welke voetbalteams vandaag spelen, kun je bovenstaande tabel raadplegen. Je vindt hier alle starttijden van de voetbal wedstrijden van vandaag mét real-time updates.

Wat voor voetbal is er vandaag op tv?

Snel weten welke wedstrijden op welke zender worden uitgezonden vandaag? Bekijk het overzichtelijke schema hierboven, waarin je ziet welke (internationale) competitie te zien is bij welke tv zender of streamingdienst. Je kan ook altijd de tv gids bekijken wat er vandaag uitgezeonden wordt op de televisie.

Hoe laat speelt het Nederlands elftal?

Helemaal op de hoogte zijn van het Nederlands elftal? Bekijk hier het allerlaatste nieuws van Oranje en check wanneer en hoelaat het Nederlands elftal moet spelen.

Hoe laat begint het EK voetbal?

In de groepsfase starten de eerste EK 2024 wedstrijden om 15:00. De tweede wedstrijd start om 18:00 en de derde wedstrijd start om 21:00. In de kock-outfase van het toernooi worden de wedstrijden om 18:00 en 21:00 afgewerkt. Bekijk hier alle EK wedstrijden van vandaag.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie